Perruqueria.
 

 

La perruqueria dels Trapelles!!

 

A la nostra perruqueria canina i felina prioritzem la qualitat en el servei i en els productes que utilitzem, també creiem que és molt important el benestar de l'animal, des del bany fins a l'assecat i raspatllat del pèl.

En el cas dels gossos mitjançant llaminadures, carícies, i utilitzant un to de veu tranquil i carinyós és fàcil fer que estiguin tranquils, de tal manera que l'animal vingui content a visitar-nos!

Els gatets són més difícils de convèncer a base de llaminadures, ja que el gat té un caràcter molt diferent al del gos, i només el fet de treure'ls de casa fa que s'estressin. En aquest cas, a Trapelles la perruquera mai treballa sola amb els gats, sempre té l'ajuda d'un veterinari, així fem sentir al gat més segur, ja que mentre la perruquera fa la seva feina, nosaltres estem pendents del gatet.

A Trapelles utilitzem la gamma de cosmètica Artero pel bany, són productes d'alta qualitat per tal de deixar el pelatge dels animals ben bonic.

Per cada tipologia de pèl existeix un xampú adient, per exemple el Xampú Hidratant és ideal pels gossets de pèl llarg, com ara: York Shire, Lhasa Apso, Bichón Maltés, Afganho, etc. El Xampú Vitalitzant l'utilitzem en gossos que requereixen volum, com ara: Canitx, Bobtail, Kerry Blue, etc... i també per gossos de raça de pèl dur: Schnauzers, Terriers, etc

Xampú Hidratant.

 

 

Xampú Vitalitzant.

Ambdós xampús són xampús molt suaus a base de tensioactius vegetals, amb un pH de 5,5, ideals per a pells sensibles o banys freqüents.

Aquests xampús incorporen una barreja d'ingredients i vitamines amb propietats revitalitzants, entre les quals hi ha la Provitamina B5, que ens aporta una lluentor extrema a la cutícula del pèl, i el protegeix de la ruptura i el ressecament. L'extracte de Camamilla, aporta principis calmants per a la dermis dels animals, especial pel tractament de pells sensibles o irritades. El Propylene Glycol, es un potent hidratant d'acció inmediata que millora la retenció d'humitat per part del pèl i la dermis durant el procés del bany, augmentant la qualitat del pèl.

A tots els Trapelles que passin per la perruqueria els hi aplicarem l'acondicionador Protein Vital. és ideal per a tot tipus de pelatge, recupera instantaniament la suavitat i la lluentor d'un pèl sa, protegint-lo durant més temps i en més profunditat que els acondicionadors clàssics. ??

Per l'acabat final del la perruqueria, a Trapelles utilitzem l'Acondicionador Flash Spray que aporta una lluentor extraordinaria i proporciona un efecte sedós a tots els tipus de pelatges, també elimina l'electricitat estàtica del pèl.

Protein Vital i Flash Spray.

Amb uns bons productes cosmètics, bons professionals, i el millor tracte possible, a Trapelles esperem satisfer les vostres expectatives en quant a l'aspecte i salut de la vostra mascota.

Us esperem!!!

 

 

 
info@trapellesveterinaris.cat

ˇCSS Válido!