Equipament.
 

 

Marc Cutrina Gallart.

 

Hola em dic Marc Cutrina Gallart.

Sóc Veterinari llicenciat per la Universitat Autònoma de Barcelona.

He realitzat l'Internat Europeu, col.laborant en tots els serveis d'un Hospital Veterinari de referència (Neurologia, medicina interna, diagnòstic per imatge, cirurgia, anestèsia, hospitalització i urgències, traumatologia, animals exòtics, laboratori, oftalmologia i dermatologia) amb diplomats Europeus.

Durant els anys que porto exercint el meu ofici he millorat la meva especialització en Neurologia, Diagnòstic per la imatge (tinc experiència treballant en ressonància magnètica i he realitzat cursos d'especialització en ecografia) i animals exòtics.

Assisteixo amb regularitat al congrés nacionals que organitza AVEPA (Associació Espanyola de Veterinaris de Petits Animals) on he presentat diversos casos en format pòster coma a autor principal.

La clínica de petits animals és la meva vocació des de fa molts anys, i l'afany de fer un pas endavant en el meu compromís amb la salut animal m'ha portat a obrir aquest centre. Espero que a Trapelles Veterinaris tant vosaltres com les vostres mascotes us hi sentiu com a casa i hi trobeu tota l'atenció i afecte que el vostre company pelut (o emplomallat) es mereix!

 

Mireia Caballé Noguera.

 

Hola

Sóc la Mireia Caballé Noguera. Sóc llicenciada en Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona. Durant els anys que porto dedicant-me a la veterinària m'he especialitzat en etologia (Máster en Etologia clínica de petits animals per la Universitat Autònoma de Barcelona).

Com a col·laboradora de Trapelles Veterinaris el meu objectiu és millorar la relació dels propietaris amb la seva mascota. Us assessoraré en cas que la vostra mascota presenti algun problema de comportament, educació o convivència.

La etapa més important en la educació d'un a mascota és quan aquesta és cadell, és per això que us ofereixo la possibilitat de realitzar sessions d'educació personalitzades en cas que tingueu un nou cadell.

Us espero!

 

 

 
info@trapellesveterinaris.cat

ˇCSS Válido!