Serveis.
 

 

• Visites i vacunacions

Les visites periòdiques són la millor eina que tenim per a poder detectar signes clínics subtils i poder fer un diagnòstic precoç de les malalties. Un mínim d'una visita anual permet mantenir les vostres mascotes sanes i ben cuidades. En cada visita us donarem pautes personalitzades per a tenir cura de la vostra mascota: Alimentació i control de pes, desparasitació, educació, maneig i tractament de malalties en cas que les tingui i molt més.

Les vacunes són fonamentals per a la prevenció de les malalties més perilloses que pot patir la vostra mascota. Brom ("moquillo"), hepatitis, leptospirosi i ràbia es poden evitar amb una vacuna anual. Darrerament també tenim disponible una vacuna per a prevenir la Leishmaniosi, coneguda popularment com a "malaltia del mosquit".

A Trapelles donem una importància cabdal a aquests dos serveis perquè tot i ser bàsics són els pilars de la medicina preventiva. Creiem que la nostra principal funció com a veterinaris és prevenir l'aparició de malalties.

• Medecina preventiva

Es considera medecina preventiva tots aquells procediments que va encaminats a impedir l'aparició de malalties en les nostres mascotes, la desparassitació, i la vacunació, ens permeten protegir-les en front de malalties infeccioses i parasitaries, freqüents en els nostres animals de companyia. Les revisions anuals permeten la detecció precoç de possibles patologies, impedint que progressin.

• Medecina interna

La medicina interna es focalitza en els problemes de la majoria de sistemes d'organs dels animals. Digestiu, Urinari, Inmunològic, Metabòlic, Respiratori, Circulatori... tots ells es poden englobar dins la medicina interna. és un dels camps més amplis de la medicina veterinària, i bàsic per a afrontar la majoria de patologies dels animals.

• Etologia i comportament

L'etologia és la disciplina que estudia el comportament dels animals. Aprendre com es comporten les nostres mascotes ajuda a millorar la nostra relació amb elles i ens permet entendre els seus problemes de conducta en cas que els mostrin. A Trapelles us oferim assesorament complet per a cada cas concret, tant si es tracta d’un problema de comportament com si simplement busqueu pautes bàsiques d'educació i maneig.

• Neurologia

Comprèn l'estudi del sistema nerviós. és una de les disciplines més complexes i a la vegada més important de la veterinària. Hèrnies discals, patologies de nervis perifèrics, alteracions del sistema de l'equilibri o convulsions són problemes molt freqüents en les nostres mascotes. A Trapelles us assesorarem sobre el seu maneig i tractament.

• Diagnòstic per imatge

La tecnologia actual ens permet veure l'interior dels organismes i ser molt més eficaços a l'hora de diagnosticar les patologies. A Trapelles posem a disposició de les vostres mascotes la radiologia digital, que permet obtenir imatges radiològiques en format digital, millorant enormement la qualitat de la imatge i la eficàcia diagnòstica respecte als aparells de radiologia convencionals. També disposem d'un servei d'ecografia i de ressonància magnètica per als casos que ho requereixin.

• Animals exòtics

Lloros, tortugues, llargandaixos, serps, fures, conills, conillets d'indies... la varietat és infinita. Les mascotes d'espècies exòtiques són aquí per quedar-se, i a trapelles oferim assesorament complet per a totes elles, desde pautes bàsiques de maneig fins a tractament de patologies.

• Laboratori

Analítiques d'orina, exàmens coprològics, raspats cutanis i tricoscòpies, citologies, analítiques de sang, titulacions d'anticossos i molt més amb la majoria de resultats en 24h.

• Hospitalització

Si es dona el cas, la vostra mascota es podrà beneficiar de totes les atencions veterinàries necessaries quedant-se ingressada el temps que calgui. Igualment, s'ofereix la possibilitat de deixar la mascota en hotel diversos dies i també ingressos de només 12h per a casos o procediments que ho requereixin.

• Assesorament personalitzat

La vostra mascota és un més de la familia i a Trapelles creiem que es mereix la millor atenció possible, adaptada a les seves necessitats individuals i també a les del propietari. La confiança i el tracte amb el pacient i el client són prioritaries per a nosaltres i cadascú de vosaltres i de les vostres mascotes és especial per a Trapelles.

• Perruqueria

Servei de bany i perruqueria canines i felines, tant per assegurar una bona higiene i salut de la pell com per deixar-los ben guapos. Mireu la nostra galeria de perruqueria!

• Botiga especialitzada

Tota mena de complements i les millors marques de pinso per la vostra mascota.

• cirurgia

A Trapelles Veterinaris oferim també el servei de ciruries bàsiques i complicades, en horari laboral, i també per cirurgies d'urgència, ja que disposem dels aparells necessaris per poder dur-ho a terme: aparell de gasos d'isofluorà, aparell concentrador d'oxígen, i la possibilitat d'ingressar a l'animal durant el període postquirúrgic per garantir la seva correcta recuperació. També oferim el servei de traumatologia, a càrrec d'un veterinari especialista en traumatologia, extern al centre.

 

 

 
info@trapellesveterinaris.cat

ˇCSS Válido!