Equipment.
 

 

 

• Microscopi

Microscopi.

El microscopi, com ja sabeu, ens permet visualitzar estructures impossibles de veure amb l'ull nu. Això ens permet poder realitzar exàmens coprològics, per veure si hi ha paràssits a les femptes, també podem realitzar analítiques d'orina, i citologies de diversos tiexits.

• Hospitalització

Hospitalització.

Per als casos que ho requereixin el nostre centre està preparat per a acollir al pacients en règim de cures intensives, tractament de fluidoteràpia, recuperació postquirúrgica, o estabilització.

• Rajos X digital

Rajos X digital.

Un gran avenç en el camp de la veterinària. Amb tots els avantatges de la radiologia convencional (visualització de teixits interns dels pacients, sobretot els ossos) ara també podem reduïr dràsticament el temps entre la realització de la radiografia i la obtenció de la imatge, i a més editar la imatge un cop obtinguda, fet que redueix el nombre de repeticions de radiografies, estalviant radiació als pacients i augmentant l'eficàcia diagnòstica.

• Netejador dental

Netejador dental.

Igual que les persones, les nostres mascotes necessiten netejes dentals periòdiques per a mantenir la seva salut bucal. El nostre centre ofereix aquesta possibilitat i encoratja a tots els propietaris a vetllar perquè les seves mascotes tinguin una boca sana.

• Màquina d'anestesia

Màquina d'anestesia.

Tota anestàsia representa un risc, però amb la utilització de les màquines d’anestesia amb vaporitzador d'isofluorà permet un control molt més acurat del pacient durant la cirurgia i pr tant millora dràsticament la seguretat de les mascotes que requereixin anestèsia.

• Concentrador d’oxigen

Concentrador d'oxigen.

Aquest aparell de reduïdes dimensions genera oxigen pur a partir de l'aire que recull de l'ambient. Això ens permet assegurar la bona oxigenació dels animals anestesiats i la possibilitat d'oferir oxigenoteràpia a aquells pacients que ho requereixin. Amb aquest aparell hem suprimit la necessitat d'utilitzar bombones d'oxigen, molt més perilloses i que requerien una reposició constant.

• Esterilitzador de material quirúrgic

Esterilitzador de material quir&uacutergic.

Esterilitzador de material quirúrgic, garanteix l'esterilitat durant la cirurgia i evita infeccions durant el procediment.

• Centrífuga

Centr&iacutefuga

La centrífuga, una peça clau en el laboratori, permet separar el suero o plasma de la part cel·lular e la sang, ens separa el sediment de la orina per poder visualitzar infeccions, cristalls, etc.

• Gestió informatitzada

Gestió informatitzada.

La nostra clínica gestiona tota la cartera de fitxes de pacients de forma informatitzada, d'aquesta manera podem enviar recordatoris de desparassitacions, vacunacions i de visites properes via e-mail de forma automàtica.

 

 

 

 
info@trapellesveterinaris.cat

¡CSS Válido!